Over P3 Motors

P3motors zoals het bedrijf nu heet is ooit begonnen in een schuur van een rijtjes woning in Lisserbroek wat natuurlijk al snel te klein werd. Vanuit daar verhuisd naar een garage ruimte van de plaatselijke melkboer onder de naam
Eur-Am en haalde grijze import uit Amerika en daarnaast een postorder bedrijf van HD onderdelen begonnen we groeide uit tot een serieus bedrijf met naamsbekendheid in heel Europa en waren dealer van Zodiac MCS DragSpecialties en CCI ook maakte wij zelf onderdelen.


Omdat er steeds meer vraag was om de onderdelen te monteren ben ik een winkel begonnen in Lisse op de hoek Kanaalstraat en …… De ruimte was niet al te groot maar heel productief en kon het maar voor een x aantal jaren huren dit in verband met de sloop van het pand. Leuk weetje ; de vorige huurder was Hart verhuur van gereedschap en zijn dochter in de voorste ruimte met de verkoop van gebruikt huishoudelijk. Maar het pand is in de jaren als Maarschalk en later Bronckhorst als motor zaak begonnen en als laatste jaren als motorzaak geëindigd.

We hebben daarna het pand van Opdam aan de Westerdreef aangekocht en als begrip in de weide omgeving met veel plezier gewerkt
Door interne omstandigheden waren we genoodzaakt om wat kleinschaliger het bedrijf voort te zetten na een paar jaar in Meer en Duin gezeten te hebben ben ik weer terug bij af een kleine productieve ruimte maar met veel kennis in huis van voor het onderhouden en verfraaien van zowel een scooter tot BMW en japansche motoren maar mijn hart ligt nog steeds na al die jaren bij Harley-Davidson.